Mine bøger

»Ørkenen var hed, ørkenen var støvet, ørkenen var kvælende, ørkenen var brændende og én lang stejl læringskurve i at bevæge sig gennem et landskab og et klima, som mennesker ikke var skabt til at være i. Men nogle dage var værre end andre, og det her var en af dem.«

»Selv om Canada var det, jeg bogstaveligt havde gået imod de sidste 146 dage, var mit vigtigste mål med at være her ikke at nå Canada. Det var at nå mig selv.«

»Da vi var gået i seng i cowboyværelset i Chemult, havde vi igen haft et af de sammenstød, der bundede i vores personligheder. Vi havde haft forsoningssex, men uden forsoningsdelen.

Fra bogen “Jeg Lever”

Jeg lever, 324 sider, 249,95 kr.

Signeret eksemplar?

Jeg sender gerne et signeret eksemplar, men har desværre ikke mulighed for at dække fragtomkostningerne, så den model koster bogens pris på 249,95 + 60 kr. i fragt, altså 310 kr., som du mobilepayer mig, når jeg har sendt den afsted til dig. Kontakt mig på gitte.holtze@gmail.com, hvis du er interesseret i det.


Jeg har også skrevet…

Forretningsmanden Henrik Kristiansen var 43, da han besluttede at bestige det højeste bjerg på hver af klodens syv kontinenter; det, der går under navnet Seven Summits.

Han havde ikke nogen erfaring med bjergbestigning, han led en smule af højdeskræk, vejede lidt for meget, og havde stort set aldrig sovet i telt. Men han ville gøre det alligevel – og han ville gøre det som den hurtigste i verden.

“Manden mod tinderne” kan købes som e-bog.

Manden mod tinderne, e-bog, 59,95 kr.


Bog på vej…

Jeg skriver og skriver, og i foråret 2020 udkommer det, der (forhåbentlig) bliver en brugbar guide til lange vandringer. Den kommer omkring alt det, der er en del af et sådant projekt – fra kost, udstyr og økonomi til fysisk og mental forberedelse. Plus forslag til en række ruter rundt omkring i verden.

Hold øje med siden her for mere info om bogen.