Foredrag

Pacific Crest Trail: 4.265 kilometers vandring tilbage til mig selv

En fortælling om min fem måneder lange vandring på Pacific Crest Trail. Om eventyret, oplevelserne og udfordringerne, og om hvordan livet i en rygsæk på en halv meter bred støvet sti rykkede mig mentalt.

Min nevø har lavet en foredrags-“trailer” for mig. Tjek den lige ud 🙂

Min drøm og beslutning om Pacific Crest Trail var et once in a lifetime-eventyr.
Men det var ikke kun dét.

Det var især et bevidst hop ud på ukendt og utryg grund for at vokse mig op af det mentalt sorte hul, jeg af alle mulige triste grunde på det tidspunkt hang i.

I foredraget fortæller jeg om turen gennem brændende ørken, over høje bjerge og vilde floder, om uventede oplevelser, om møder med vilde dyr, stor natur og fantastiske mennesker, om at være evigt beskidt, sulten og tørstig, om at sove i telt alene i skoven og om at gå op til 50 kilometer om dagen. 

Men jeg fortæller især om, hvad turen gjorde for mig.

Hvordan de tusindvis af timers vandring alene gennem vildmarken fik tanker og tvivl til at falde på plads.
Hvordan det simple liv på vandrestien langsomt ændrede min indstilling til, hvad der er vigtigt i tilværelsen.
Hvordan jeg blev et stærkere menneske af at klare udfordringer, jeg ikke vidste, om jeg kunne.
Og så det allerallervigtigste: Hvordan jeg lærte at slippe behovet for kontrol og tro på, at uanset hvor man er og hvor håbløst alting ser ud, løser det sig. Altid.

Foredraget slutter altid med en spørgerunde, hvor du kan spørge om alt, hvad der falder dig ind. Også det helt jordnære og praktiske som pakkeliste og hvad det koster at gå Pacific Crest Trail.


Åbne foredrag

Der er i øjeblikket ingen åbne foredrag. Men hold øje med siden – pludselig er de der 🙂


Pæne ord om min “optræden”

Gitte Holtze leverede et utrolig vedkommende og levende foredrag om sin lange rejse. Vi fik et grundigt indblik i, hvad denne tur betød for hende, dels på det fysiske, men i særdeleshed på det mentale plan. Foredraget var ledsaget af en lang række smukke billeder fra turen, hvilket gjorde oplevelsen fuldendt.
Marianne Frandsen, Bramming Bibliotek

Det blev en kanon aften og en kæmpe succes med mere end fuldt hus! Selv om tilhørerne helt sikkert ikke var fjeldvandrere, ramte Gittes meget livsbekræftende beretning lige i plet. Det var ikke bare en fortælling om en meget lang vandretur, men lige så meget en personlig udviklingshistorie, der holdt tilhørerne i ånde fra start til slut.
Jørgen Retsbo, Café Globen

Et sprudlende, veloplagt, velartikuleret, humoristisk og informativt rejseforedrag i absolut topklasse.
John Hansen-Zederkof, tilhører ved foredrag i Spejder Sport Odense

Jeg havde min datter på 14 med til dit foredrag. Hun var lidt skeptisk på vejen til Silkeborg: “Kan man tale så lang tid om at gå en tur?” Bagefter lød det lidt anderledes: “Nu kan jeg godt forstå, du har talt så meget om hendes bog og om selv at gå den tur”.
Ronny Udesen-Hansen, tilhører ved foredrag på Danmarks Outdoor Festival


Vil du også høre mit foredrag?

Jeg kan bookes til foredrag i foreninger, virksomheder, organisationer eller noget fjerde eller femte. Kontakt mig via linket her