Foredrag

Åbne foredrag

 

Tranquebar Rejseboghandel, Borgergade, København, onsdag 27. marts kl. 19-20.30
Køb billetter her

Arnold Busck, Købmagergade, København, tirsdag 14. maj kl. 17-18
Side-om-Side. Interview med Maise Njor
Gratis 🙂

Arnold Busck, Ryesgade, Aarhus, torsdag 2. maj kl. 17-18
Gratis 🙂

Arrangementer og foredrag i efteråret følger..

Book foredrag

Da jeg i efteråret 2017 besluttede at gå fra Mexico til Canada, hang jeg i et hul af håb- og modløshed.
Jeg var skilt, min far var død, min stilling og drømmejob var blevet nedlagt, og jeg havde det sidste år været fanget i et giftigt forhold til en mand, der havde punkteret mit selvværd. 

Så min drøm og beslutning om Pacific Crest Trail var ikke kun et once in a lifetime-eventyr, det var især et bevidst hop ud på ukendt og utryg grund for at vokse mig op af det mentalt sorte hul.

I foredraget fortæller jeg om turen gennem brændende ørken og over høje bjerge og vilde floder, om uventede og uforglemmelige oplevelser, om møder med vilde dyr, stor natur og fantastiske mennesker, om at være evigt beskidt, sulten og tørstig, om at sove i telt alene i skoven og om at gå op til 50 kilometer om dagen. 

Men jeg fortæller især om at lære at slippe behovet for kontrol, at klare udfordringer, man ikke tror, man kan, at indse, hvad der betyder noget, og at bevare motivationen til at blive ved og ved og ved.
Og at finde ud af det måske vigtigste: At ting. løser. sig. altid. 

Foredraget kan skrues sammen, så det også/eller indeholder gode råd til langdistancevandringer, pakkeliste og praktiske informationer, hvis I drømmer om selv at gå Pacific Crest Trail eller andre lange vandreture.


Priser afhænger af foredragets længde og antal deltagere.

Kontakt mig for en snak om jeres ønsker på gitte.holtze@gmail.com