Hvordan sender man mig lakridser

Update: Posten i USA er meget hurtigere end den i DK (surprise), så perfekt timing i forhold til forsendelser hedder cirka 10 dage før. Altså afsendelse fra Danmark 10 dage før jeg er på det sted, I sender til.

HVIS nu nogen skulle få den geniale og for mig superfantastiske idé at shippe en pose Piratos eller Sismofytter eller noget andet i kategorien “yndlings, som ikke kan fås i USA”-slik over til mig, følger her en miniguide til how-to.

Jaaaaaaaaaa.
1. Først en liste over de steder, man kan sende pakker og breve til:
 
2. Klik på stedet (f.eks. South Lake Tahoe Post Office) scroll lidt ned og find adressen. 
 
3. Skriv mit navn og adressen. OG noter – med kæmpebogstaver og sprittusch – et eller andet sted på pakken: 
HOLD FOR PCT HIKER. ETA (og ja, så den dato, jeg cirka er der). 
 
4. Plast brevet/pakken til med farvet gaffatape eller tegn lilla balloner på den eller spray den med glimmer – noget, der får den til at stikke ud fra 100-vis af andre pakker, der ligger til andre vandrere. 
 
5. Jeg kommer ikke nødvendigvis til at stoppe ved samtlige posthuse, så giv lyd. På sms, messenger, mail, Instagram, Facebook eller her på bloggen, om at noget er på vej og hvortil. Og ja, jeg ville elske en surprise-pose Kims Griller, men øv med utrolig meget øv på, hvis jeg ikke ved, den ligger der og bare spurter udenom det posthus. 
 
7. Send cirka 10 dage før jeg er der. Og hvornår dét er, ved ingen, men planen er foreløbig sådan her: 
 
Nogenlunde-datoer: 
 
Big Bear City 21. maj
Hiker Heaven 2. juni 
Kennedy Meadows 17. juni 
Mammoth Lakes 5. juli 
South Lake Tahoe 14. juli 
Burney Mountain Guest Ranch 1. august
Ashland 12. august 
Cascade Locks 1. september 
Snoqualmie Pass 13. september

Uhhhhhhhhhmmmmmmm…..