Foredrag – med vandretur og bålmad 

495,00 kr.

Vil du med til en superhyggelig dag, der handler om vandring?

Hvor du får en kombination af en smuk vandretur i Gribskov, og – i fine rustikke rammer på Teglovnen – mad lavet over bål + mit foredrag om min 4.265 kilometer lange vandring fra Mexico til Canada.

13. april 2024 kl. 10-16

Ikke på lager

Den her pakke har jeg glædet mig vildt meget til at tilbyde: En fin vandretur i Gribskov + dejlig mad lavet over bål  + min fortælling om 4.265 kilometers vandring på Pacific Crest Trail.

Udgangspunktet, og der hvor vi spiser og foredraget sker, er den gamle Teglovnen i kanten af Gribskov i Nordsjælland. Den var engang et teglværk, nu er den tidligere ovn en rustik og vildt fin ramme om fester, fødselsdage – og foredrag.

Vi starter med at gå cirka otte kilometer ad en smuk rute, jeg har lagt gennem Gribskov i Nordsjælland, og holder en pause undervejs på et pænt sted i skoven.

Tilbage ved Teglovnen er der dækket op til lækker vildgryde, og afhængig af hvornår vi er tilbage, er der før og efter maden tid til hygge på bænkene udenfor (eller ved dårligt vejr i lounge-området indendøre). Og SÅ er der foredrag.

Foredraget handler om min fem måneder lange vandring på Pacific Crest Trail. Om eventyret, udfordringerne og om hvordan de +4.000 kilometer gennem USA’s vildmark rykkede mig fra et gråt sted i livet til en fri og stærk mig.

Du kan i løbet af hele dagen stille mig alle dine spørgsmål og få mine tanker og råd til din vandring – men “pakken” er også en mulighed for at møde andre, der godt kan lide at gå:

Vi går i samlet flok og spiser ved langborde – min mission er, at alle skal have en hyggelig vandre-inspirerende dag.

PRAKTISK:

  • Vi mødes kl. 10 ved Teglovnen og går herfra ud i skoven (husk lidt vand)
  • Teglovnens adresse er Frydenborgvej 27M, 3400 Hillerød. Parkering er gratis (og der er nok pladser)
  • I baren i Teglovnen findes alle typer drikkevarer: Inden vi sætter ud på vandreturen, kan du købe barista-kaffe til at tage med (i din termokop, hvis du medbringer sådan en), og når vi er tilbage, kan du købe evt. mere kaffe eller te + saft og sodavand, øl og vin
  • Vil du se, mærke eller købe tissekluden, har du her chancen. Jeg har den – selvfølgelig 😉 – med (sammen med bøger og retrokrus, du også kan købe)
  • Max. deltagerantal er 40. Arrangementet gennemføres ved mindst 20 tilmeldte.
  • Prisen er for vandretur, foredrag og mad. Drikkevarer kommer udover (men du må meget gerne medbringe din egen vand og evt. kaffe til vandreturen)

VIGTIGT: Skriv i “Bemærkninger til ordren”-feltet, om du ønsker vegetar-udgaven af vildtgryden.