Tisseklud – den med jordkloderne

149,00 kr.

Vil du også gerne være fri for at: 

Bære på (brugt) toiletpapir?
Ryste dig tør?
Efterlade dryp down there? 

Værsgo – her er tissekluden. Til de små besøg i naturen undervejs på din vandretur. Og som du kan vaske og bruge igen og igen og igen. 

149 kr.

101 på lager

Jeg “opdagede” tissekluden på min vandring på Pacific Crest Trail. 

Dengang var det en bandana, jeg (og de andre kvinder på ruten) brugte i stedet for at bære på (brugt) toiletpapir til alle tisseturene, og ja, jeg tænkte det: 

“Tørre mig med et tyndt beskidt tørklæde? Og hænge det på min rygsæk? Det er da ulækkert?!” 

Tissekluden viste sig at blive et af mine vigtigste stykker udstyr. 

For på fem måneders vandring tisser man MANGE gange i naturen. Og vil gerne undgå at bruge og bære på SÅ meget (brugt) toiletpapir. Eller at gøre sig alt for meget i de i længden ikke så hygiejniske ”Ryste sig tør” eller ”Efterlade dryp”-metoder. 

Siden har tissekluden været med på alle mine vandreture, også i Danmark. Fordi jeg slipper for at bruge en masse toiletpapir, og efter antimikrobielt og absorberende materiale er kommet til: endnu mere oplagt at tørre/duppe sig med en tisseklud.

Jeg vil rigtig gerne dele fidusen ved at bruge en tisseklud med alle (kvinder), så værsgo: Her er min helt egen version af et genialt stykke udstyr til vandreture (og cykelture, skiture, kajakture, golfture, campingture og alle mulige andre ture i naturen).

Materialer:
Forsiden er lavet af ØKO-TEX bomuldsjersey, “tørresiden” er Zorb 3D dimples med antimikrobiel silvadur, som modvirker bakterievækst og fungerer som antiperspirant. Zorb er derudover hypoallergent og ekstremt absorberende (bruges bl.a. i menstruationstrusser).

Du kan hænge tissekluden på din rygsæk med den medfølgende karabin, og der er hul i hver ende af kluden, så den kan hænge sammenfoldet og beskytte tørresiden mod regn og støv.

Mål: 24 x 14 cm
Vægt: 15 gram inkl. karabin
Vask: Tissekluden kan tåle op til 40 grader i vaskemaskinen.

OBS. Med i dit køb får du en karabin til at fæstne tissekluden til din rygsæk. Hvis du vil have en bestemt farve (se mulighederne på billede 4): skriv det i kommentarfeltet i “Kassen”. 

Bemærk, at kluden du får, ikke er nøjagtig som på billederne. Det er selvfølgelig det mønster, men præcis hvor kloderne sidder på din klud, kommer an på, hvordan stoffet er klippet. 

Hvordan bruger man den? Lugter den ikke?  Hvor mange gange kan man bruge den?
Læs svarene på det hele og mere til her: Tissekluden

Du kunne også være interesseret i...