Vil du komme til min bogreception?

20. februar bliver jeg helt officielt forfatter, når min bog om Pacific Crest Trail lander på hylderne i boghandlerne.

En af grundene til, at den bog overhovedet er blevet til, er den her blog. Og noget af det vigtigste ved den her blog er jer søde mennesker, der har fulgt så rørende trofast med og sendt kommentarer og opmuntringer, som indimellem var præcis dét, jeg havde brug for på en særlig tough dag.

Så derfor vil jeg rigtig gerne se de af jer, der har tid og lyst, til min fejring af bogens udgivelse.

Skulle det være i min og den helt rigtige vildmarksånd, burde det selvfølgelig foregå rundt om et bål ude i skoven, men håber, at I i stedet har tid og lyst til på lidt mere civiliseret facon at dukke op og give mig et kram og drikke et glas vin og spise en fransk kartoffel på hyggelige Pio Vin og Bar på Vesterbro i København.

Pio Vin og Bar ligger Bagerstræde 2, 1617 København V (lige ved Vesterbros Torv) og selve receptionen starter kl. 16 og varer en halvanden times tid – eller indtil den vin, forlaget og jeg har indkøbt og hælder gratis på jer, er væk.

Men det er jo en vinbar, som har længe åbent, og jeg bliver der det meste af aftenen, så kan I først komme senere og/eller har lyst til at blive hængende til lukketid for egen regning, er det også helt fint.

Uanset tidspunkt kan I selvfølgelig købe et eksemplar af mit bogbarn – med rabat og den famøse signatur 🙂

PS. Det er ikke en bindende tilmelding (eller omvendt, at I ikke bliver lukket ind uden at stå på en fancy liste), MEN jeg vil RIGTIG gerne have en melding om, hvorvidt I planlægger at dukke op – bare for at have en form for idé om antallet.

Så smid mig enten en linje i kommentarfeltet eller send mig en mail på gitte.holtze@gmail.com senest søndag 17. februar.

Tak og håber, vi ses.

20 kommentarer til “Vil du komme til min bogreception?”

 1. Hej Gitte. Jeg kommer til din bogreception. Jeg må simpelthen hilse på dig IRL – din blog har virkelig været fantastisk læsning. Jeg drikker dog ikke – så beregn et glas vin mindre he he. Mange hilsner
  Havana

  1. Hej Havana, der er ingen vintvang, så no worries :). Og hurra, for at du kommer – glæder mig meget til at møde dig i virkeligheden!
   /Gitte

 2. Kære Gitte, jeg kommer os’. Jeg kan lige nå de sidste par minutter. Og vil meget gerne have et glas og en signatur<3.
  Kh. Mirijana

  1. Hej Mirijana, jeg er virkelig glad for, at du dukker op, så jeg kan møde min – tæt forfulgt af Havana 🙂 – mest flittige kommentarskriver.
   /Gitte

 3. Argh, Gitte!
  Jeg kører kursus på dagen og vil ikke kunne nå din reception. Jeg arbejder lige lidt med (alternative) muligheder. Skulle det i den sidste ende ikke lykkes, ønsker jeg dig stort tillykke medforfatterskabet (det gør jeg uanset hvad) og den hyggeligste reception. Derefter en masse solgte bøger.
  Kh. Flemming

  1. Kære Flemming, øv, men jeg håber, de alternative muligheder lykkes – og ellers dukker jeg måske en dag op ude i Ørestaden, så vi kan bytte et hjemmebagt brød for en signatur 🙂
   kh

   1. Gitte,
    Kan du ikke lige nappe en tur mere, skrive endnu en bog og holde endnu en reception, for så kommer jeg. Ærgrer mig over at misse denne, men glæder mig på dine vegne over en tilsyneladende ret god oplevelse.

     1. Mindre kan også gøre det, men en Fjällräventur giver måske ikke ord nok til mere end en pamflet – sammenlignet med PCT. Med iøvrigt al respekt for Fjällräven.

 4. Gitte, I am so sorry I won’t be able to make it to your book signing, but it’s a bit far to travel all the way from California 🙂
  I wish you all the best and hope you have a fabulous turn out.

 5. Hej Gitte
  Tillykke med bogen! Stort stort! 🙂
  Jeg har tænkt mig at kigge forbi og hilse på dig til et glas vin og en chips på onsdag. Hvis du gør alvor af at flytte på landet, kan det jo være på lånt tid, at du befinder dig i mit område 😉
  Hilsen Rose

 6. Jeg prøver at nå derind, Gitte – det bliver først efter 20 i givet fald.
  Glæder mig til at læse mere om din store oplevelse – er jo også en smule post-PCT. Kh. /M

 7. Stort tillykke med bogen. Er der planer om en signeringsrunde i Arnold Busck el. lign.? Jeg vil nemlig gerne købe et eksemplar og måske også gerne lige, om muligt, have anledning til at stille et praktisk spørgsmål ang. PCT’en. Bedste hilsener Tina

  1. Hej Tina
   Der bliver en event i Arnold Busck, ja.
   Det er 14. maj – og jeg skal nok skrive mere om det her på bloggen inden da. Mht. praktisk spørgsmål kan du evt. sende mig en mail (gitte.holtze@gmail.com).

 8. Hej Gitte. Dejlig reception. Håber du har en fantastisk aften og stor nyder det hele. Det var SÅ skønt at møde dig i virkeligheden. Det gik op for mig da jeg kom hjem at jeg havde givet dig et kram og at det måske var mærkeligt for dig. Fordi jeg “kender” dig jo faktisk he he og du aner ikke hvem jeg er andet end en der har fulgt din blog. Jeg håber du bærer over med mig – jeg var bare så glad for at møde dig fordi du virkelig fik mig med på en rejse udenlige ved at følge dig via bloggen. Mange hilsner Havana

  1. Kære Havana, jeg er SÅ glad for, at du kom – og hvis ikke du havde givet mig et kram, ville jeg næsten være blevet fornærmet. Som jeg sagde – og også har skrevet til Rose – betød I trofaste bloglæsere vildt meget for mig undervejs på turen. Og så må man gerne kramme 🙂
   kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.