Bog: Gå Langt

225,00 kr.

Hvordan forbereder man sig bedst muligt på at gå langt? Fysisk, mentalt og i forhold til kost, udstyr, økonomi? Det her er den guidebog, jeg ville ønske, jeg selv havde haft.

225 kr.

15 på lager

Da jeg gik Pacific Crest Trail, var der MANGE ting, jeg måtte lære på den hårde måde.

Det med at kroppen går død, hvis ikke den får (nok og rigtig) mad. At træning før sådan en tur er vigtigt. At det er ret godt at have det rigtige udstyr. Og en (helt) masse andre ting.

Bogen her er min guidebog til dig, der også drømmer om at gå langt. (Og hvad langt er, definerer du – 200, 500, 1.000 eller flere kilometer). Den indeholder mange af mine erfaringer, men det vigtigste ved den er de eksperter, jeg har talt med, og som kommer med guldkorn – en diætist, en Team Danmark træner, og en mentalcoach.

Derudover er der en tjekliste til udstyr, et kapitel om budget, og et afsnit om den vigtige overvejelse omkring, hvorvidt man skal gå alene eller sammen med nogen, (for det er ikke helt ligegyldigt).

Vandring handler ikke bare om at sætte det ene ben foran det andet i x antal timer, dage eller måneder – det handler også og rigtigt meget om, hvad det kan gøre for vores hoveder og sind. Derfor er der i bogen også min snak med filosoffen Peter Tudvad.

Du kan selvfølgelig få bogen signeret, når du køber den direkte af mig :). Skriv i bemærkningsfeltet i ordren, hvis den skal signeres (til dig eller en anden), og hvis der skal stå noget særligt.

Ps. Hvis bogen er signeret, kan den desværre ikke refunderes.

Du kunne også være interesseret i...