Bog: Jeg Lever

225,00 kr.

Min fortælling om at vandre 4.265 kilometer ud af en livskrise på Pacific Crest Trail fra Mexico til Canada. Om den ydre og indre rejse.

225 kr.

4 på lager

Hvorfor beslutter man at gå i fem måneder og 4.265 kilometer?

For mig fordi det var et kæmpe eventyr, men især fordi jeg på det tidspunkt var et sted i mit liv, der var (meget) gråt.

Jeg var nogle år forinden blevet skilt, min far var død, jeg havde mistet mit drømmejob og anede ikke, hvad jeg så skulle eller ville, og ikke mindst havde jeg det sidste år været fanget i et giftigt forhold, der havde gjort mig til en usikker skygge af mig selv.

Så jeg tog til USA i håbet om, at jeg ville vokse – at jeg på den lange vandring ville finde en ro og retning og tro på mig selv igen.

I bogen fortæller jeg om at gå gennem ørken og over bjerge og floder, at sove i skovene alene, at være evigt sulten, beskidt og træt, men også om uventede ting, der skete, om møder med vilde dyr og med fantastiske mennesker.

Og så fortæller jeg – udover selve vandreeventyret – om, hvordan jeg undervejs på den fem måneder lange tur mange gange havnede udenfor min såkaldte komfortzone. Men for hvert skridt mod Canada kom tættere og tættere på mig selv.

Du kan selvfølgelig få bogen signeret, når du køber den direkte af mig :). Skriv i bemærkningsfeltet i ordren, hvis den skal signeres (til dig eller en anden), og hvis der skal stå noget særligt.

Ps. Hvis bogen er signeret, kan den desværre ikke refunderes.

Du kunne også være interesseret i...