Bog: Hvad Hærvejen gav mig

199,00 kr.

Min fortælling om at gå op gennem Jylland for at få en timeout fra en alt for hektisk hverdag. Om at finde ro i mit hoved, men også finde ud af, at Hærvejen er megasmuk vandring – lige her i DK.

106 på lager

Da jeg fandt på at gå Hærvejen i juni 2022, var det ikke fordi jeg tænkte, at det var den mest eksotiske vandrerute i Danmark (eller nogensinde).

Tværtimod havde jeg en noget lunken opfattelse af Hærvejen som en kedelig støvet grusvej (og dødsyg asfalteret landevej) op gennem Jylland.

Men det var ligemeget – jeg skulle bare gå noget, der var langt og nemt, for jeg havde på det tidspunkt brug for en timeout fra et lidt for hektisk hamsterhjulsliv.

Og behov for ro til at finde ud af, hvordan jeg kom ud af det.

Jeg fik den ro. Og følelsen af frihed og nærvær og taknemlighed og glæde og den selvindsigt og perspektiv, der opstår, når man fjerner sig fra hverdagen og alle dens distraktioner og to do’s og ikke skal andet end at gå.

Men jeg fandt også ud af, at Hærvejen var mere end en historisk rute. Det er en helt eventyrlig vandrerute, og jeg blev storforelsket i den.

I bogen fortæller jeg om alle de skøre oplevelser, hjertevarme mennesker, nætter alene i naturen og små hengemte steder i Danmark, jeg havde, mødte, oplevede og så.

Og især deler jeg mine ret personlige refleksioner om alt det (meget vigtige og vilde), der skete i mit hoved: fra uro, krav, tvivl og stress-symptomer til mit forsøg på at finde ud af det med den svære kærlighed. Og hvordan det hele langsomt og på forunderlig vis faldt på plads undervejs på vejen fra Padborg til Skagen.

Du kan selvfølgelig få bogen signeret, når du køber den direkte af mig :). Skriv i bemærkningsfeltet i ordren, hvis den skal signeres (til dig eller en anden), og hvis der skal stå noget særligt.

Ps. Hvis bogen er signeret, kan den desværre ikke refunderes.

Du kunne også være interesseret i...