Du er måske også interesseret i

6 Comments

 1. Buenas Gitte!

  Uhhh jeg har sådan glædet mig til at læse om dagens tur.
  Dejligt at læse at også andre kan opleve sletten som det mareridt det er at føle man ingen steder kommer.
  Altså uden at jeg godter mig over dine anstrengelser., overhovedet ikke. Men det har optaget mig at kun jeg altid nævner lige præcis det stykke som særligt udfordrende.

  Sol og vandmelon lyder himmelsk efter en festival på fyn med mere regn end noget forår har budt de sidste 4 år…men jeg føler med dig – Mesetaen kan være hård en solrigdag uden skygge.
  Også derfor er det Klogt at du booker værelser for natten og dermed har muligheden for at træde ud af rotteræset og tage dagen i dit eget tempo og efter eget temperament.

  Fra Leon, synes jeg byerne igen bliver bedre men jeg er også meget stor fan af Galicien og det er der mange forskellige grunde til, men blandt andet det frodige klima som er med til at naturen er så pokkers smuk tager en stor del af æren.
  Pudsigt nok er min nuværende nabo fra Galicien så ham og familien får vi dagligt en lille snak med ude på vores terrasser 🙂

  El Acebo
  Molinaseca
  O Cebreio
  Triacastella
  Villafranca
  Portomarin
  San Xulian

  Er de byer jeg tænker tilbage på med et extra kærligt smil på læberne og smukke minder i tankerne, når jeg ser hvad du har tilbage af turen. Den del af ruten har jeg gået rigtig mange gange så ja selvom det ofte drejer sig om selskab, stemninger mm. Så er der steder der er pænere og mere spændende end andre så jeg håber de omfavner dig i lige så stort omfang som de omfavner mig.

  Og så til et spørgsmål:
  Kan du tage hjem uden at have set og mærket havet ved verdens ende….?

  Kh.
  Tanya.

  1. Hej Tanya, ja, den strækning var klart det hårdeste so far. Den stoppede jo aldrig! 😉
   Og tusind tak for dine input til steder efter Leon – jeg er lidt gået i gang med at se på den strækning og hvordan jeg strategisk skal overnatte for ikke at starte alt for mange morgener de samme steder som flokken fra Sarria – så rigtigt rart at have dine fif til fine byer!
   Kh

 2. Hej Gitte,
  Det er fortsat en fornøjelse at følge med i dine oplevelser, inkl. de gode og matchende billeder. Rigtig god tur også fremover 🙂

 3. Hej Gitte!
  Super inspirerende læsning… Gider du på et tidspunkt skrive lidt mere om hvad dit budget er – og hvad det ville være, hvis man valgte lidt mere behagelige overnatningssteder (læs eneværelse)?
  Fortsat god tur!
  Kh Marchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.