Du er måske også interesseret i

4 Comments

  1. TAK for endnu en sjov beretning fra din vandringscaminofærden – jeg er kæmpe fan af din pen, fortælleevne og super billeder – glææææder mig til at høre mere og god lang solo walk imorgen jihaa

  2. Kære Gitte, det må siges at være en noget anderledes tur end PCT. – på alle planer – indre og ydre. Jeg har aldrig haft lyst til at gå Caminoen, og får det slet ikke nu. Derfor er dine updates dog sjove at læse; og jeg får det lidt a’la “godt jeg ikke skal sove på sovesal og gå i flok”. Jeg selv er lige kommet hjem fra en lykkelig tur i Skotland.

    1. Hej Mirijana, det er på alle måder en helt helt anden tur – og kan godt afsløre, at selv om det er rart at prøve det og der (også) er mange gode ting at sige om Caminoen, bliver jeg nok ikke en af dem, der gør det igen og igen. Foretrækker aleneheden og stor natur (som feks i Skotland 🙂 kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.