Du er måske også interesseret i

6 Comments

 1. Kære Gitte.
  Hvor er det dejligt at se alle de åbne landskaber!
  Jeg tror dog, at du inderst inde savner “the Trail”?
  Jeg bakser meget med “Easter Island” lige nu. Det er til at overse.
  KH Svend Aage
  PS. Vi ses vel 27. ds.?

  1. Kære Svend Aage, jeg savner the Trail, det har du helt ret i. Og ja, vi ses d. 27. – til snak om Easter Island blandt andet.
   Kh

 2. Hej Gitte
  Det herberg boede jeg også på
  Jeg følger interesseret med på din blok efter at have hørt dit foredrag i Århus i starten af måneden efter at have læst din fantastiske bog om PCT. Jeg hævde at den forestående Camino ville blive “ A walk in the park” for dig. Men det er du den rigtige til at vurdere. Det er sjovt at se dine billeder og kan genkende stederne, samt din erfaring med pilgrimsmenuen, utrolig når de nu er kendt for deres gode råvarer. Jeg ønsker dig forsat Buen Camino.

  1. Tak, Jette – er glad for, at du kunne lide både bog og foredrag. Og ja, det må være sjovt for dig at læse med, når du kan genkende steder og ting, jeg omtaler. Feks pilgrimsmenuerne 🙂 kh

 3. Kære Gitte,
  Nu skal du have sponsorpenge. Jeg har købt et par Altra Lone Peak pga. dig. Jeg har lige været ude og løbe i dem. DE ER FOR FEDE!!!
  Mirijana
  #altralonepeak4.0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.