Du er måske også interesseret i

3 Comments

 1. Jeg sender de bedste tanker til dine tænder og at der er ro i dem nu.
  Skønt du skrev om toilet besøg – selvom det ikke var så fedt at læse med hensyn til brugte papir. Jeg har nemlig gået og tænkt på hvordan det mon nu var på denne tur, med så mange flere mennesker omkring en og mere vej og mindre natur end PCT.
  Håber din dag har været fantastisk.
  Kh Havana

 2. Ahem. Jeg tænker jo straks på den tand du bøvlede med på PCT. Er det den samme tand? Fik du den ikke fikset?
  Nå, men jeg sender alle mine helende kræfter til din tand. Kan godt huske, at etapen ud af Logrono var kedelig…selv uden nederen naturen-er-min-skraldespandoplevelse…som lyder til at være blevet mere reglen end undtagelsen i takt med at Caminoen er blevet mere kommerciel.
  Ultreia!

  1. Jo, det er samme tand – som nej, ikke blev fikset, fordi det holdt op med at gøre ondt (dum beslutning, I know ).
   Og ja, det er altså trist med det skrald, som stadig ligger alle vegne. Øv 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.