Du er måske også interesseret i

5 Comments

  1. Tænk, jeg vidste ikke at det var et reality show du skulle med i Gitte Det lyder helt vildt fedt, vildt og skørt det hele – jeg elsker det. Og hepper på Holtze Kram

  2. Sikke et eventyr, Gitte! Og ikke dårligt med en blessing – det kan da ikke skade. Jeg savner ikke fotos – dine ord er rigeligt til, at man kan se det hele for sig. Der er ingen grund til at lade fotos blive et irritationsmoment.

  3. Hej sis❤️ Tak for SOS-update med så præcis angivelse af, hvor du befandt dig for en god håndfuld timer siden. Sjovt at følge med og finde din lille ‘sti’. Keep on going… det lignede, at der var vand i nærheden kram fra et sommervarmt Danmark

  4. Hvor er jeg da utrolig glad for, at du har fået en blessing med på vejen. Det gør din kusine i Kolding helt rolig:-)

  5. Hep hej! jeg er lige kommet med på rejsen i dag. Og jeg sidder og græder af grin over det indre billede af fire gutter med mtb’ere mellem benene der velsigner jer 😀 Sikke et persongalleri, jeg glæder mig til at læse videre, og satser på at indhente dig her på bloggen inden du når til vejs ende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.