Du er måske også interesseret i

2 Comments

  1. Hej søde Gitte jeg følger dig hver dag og det bedste der sker er når der i min inbox ligger en besked om at der er nyt fra dig – hold nu op hvor er jeg imponeret over dine fortællinger…kan jeg allerede nu booke dig til foredrag om CA og ikke mindst Oregon når du kommer hjem og det er betalt naturligvis:) kh Karin

    1. Du er sød, Karin – og ja, selvfølgelig kan du det. Omend du nok må regne med et timelangt foredrag – der er vanvittigt meget at berette om. :). Og vil helt sikkert være det fra Oregon også, som jeg i øvrigt glæder mig meget til at nå til – det skulle være en vildt flot strækning (og sikkert med endnu flere skøre menneskemøder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.