Du er måske også interesseret i

6 Comments

 1. Hvad er det nu, dine sko hedder? Du skrev vist noget om (ved sidste skoskift), at det er den sko, de fleste bruger? Ret vildt at dine fødder/ankler kan holde til det uden ankelstøtte. Hvor mange kilo går du med, tror du?
  Og hov….hvor var Scoop henne på dagens etape?!
  Tak for smukke smukke billeder fra Oregon! 🙂

  1. Hej Rose, mine sko hedder Altra Lone Peak. Og ja, de er ret populære, selv om der ikke er nogen ankelstøtte. Til gengæld er de lette Kilo – omkring 10 i snit med mad og en liter vand.

   1. Ah…gotcha. Det ser ud til, at de findes i en model med ankelstøtte. Uha det er farligt…jeg kan ikke stå for fodtøj! 🙂

 2. Netop i denne uge har jeg tænkt over dine fødder og ankler:). Hvordan har de klaret miles efter miles uden kny.
  Håber de nye sko og lidt hvile hjælper.
  Ville det ske i Danmark med alle de hjælpsomme og frivillige mennesker? Næh.

  1. Mine fødder har det mirakuløst fint – stadig ingen vabler. Og forhåbentlig også den ankel efter en (halv) hviledag 🙂

 3. Jamen, hvad er nu det for en farve, Gitte?!! 🙂 Rigtig god bedring med anklen! Vildt mange tanker til dig fra mig, som virkelig vil gøre mig endnu mere umage med at hjælpe turister, som jeg møder på min vej. Tror lige vi må oppe os, hvis vi skal komme i nærheden af de søde mennesker du møder på din (lange) vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.