Du er måske også interesseret i

21 Comments

 1. Det er godt at høre Gitte 🙂 Glæder mig til at følge din tur. Husk at nyde hvert sekund 😉

 2. Du har forberedt dig godt. Første overnatning er den vigtigste. De andre giver sig selv. Jeg kan anbefale Michelins guide nr. 160, “Camino de Santiago” fylder ingenting og meget brugbar. Også “Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela” af Henrik Tarp er god at have med, ja så behøver du kun din personlige udrustning, her er du jo erfaren. MEN der kan blive meget varmt, selv i Nordspanien, men det kender du jo også til. God tur, gik den selv i 2011.

  1. Tak for råd, Jens. Jeg har været gennem et par bøger, men kaster lige et blik på dem, du nævner her også, hvis jeg når det.

  1. Rigtig god tur Gitte.
   Jeg kender jo kun den sidste del af turen. Glæder mig til at følge med på din tur.
   Følg de gule pile – de er der altid!!

  2. Tak for råd, Jens. Jeg har været gennem et par bøger, men kaster lige et blik på dem, du nævner her også, hvis jeg når det.

 3. Det er da så rigelig forberedelse du har gjort – resten går af dig selv og det bliver garanteret en helt fantastisk oplevelse
  Håber du skriver undervejs
  Buen Camino

 4. Ha’ en fantastisk tur, håber du vil nyde det, selv uden bjørne og slanger.
  Ser frem til nogle spændende beskrivelser undervejs.
  Go tur 🙂

 5. Hej Gitte
  Jeg startede turen fra St. Jean den 26. april og er lige nu i Terradillos de los Templarios. Det er fjerde gang jeg går på Caminoen, og denne gang er anderledes, fordi der tilsyneladende er usædvanligt mange pilgrimme på ruten lige nu. Af samme grund har jeg oplevet, at flere af Albergue’erne har meldt alt udsolgt – en enkelt gang flere dage i forvejen (i Zubiri var alle senge i byen optaget, og mange kørte med taxi videre til Pamplona). Så måske skulle du overveje, om det kunne være en idé løbende at booke dine overnatninger 1-2 dage i forvejen? På grund af de mange udsolgte herberger, er der mange, som vælger den løsning. Og det gør det ikke just lettere for dem, som ikke booker.
  Buen Camino

  1. Tak for fiffet, Niels Christian. Booking på forhånd dræber jo lidt af spontaniteten, men hvis det er nødvendigt, må man jo gøre det. Og nu ved jeg i hvert fald, at det muligvis kan blive aktuelt.
   Buon Camino til dig også.

 6. Uhh…jeg kan næsten mærke forventningen i maven! I min sidste Caminofamilie (for sådan én laver man sig, er min erfaring ;)) var der Richard, som var en skøn 20 årig yndling fra England. Han var egentlig bare rejst til Pamplona for at rejse i fodsporene på sin ynglingsforfatter Ernest Hemmingway. Han undrede sig over de gule pile i byen og de mange mennesker med rygsæk, der fulgte dem. For sjov besluttede han at gå lidt med – og lige pludselig var han på vej Han havde det mest håbløse udstyr . Jeg mødte ham og resten af den lille gruppe et par uger før SdC: To yngre britiske kvinder, en hollandsk mand (i totalt checket top-til-tå Fjällräven) og vores unge poet med totalt smadrede fødder i sine dårlige sko – og vi havde det så sjovt! Jeg elsker Caminoen på den måde ‍‍‍‍‍‍❤️. Rigtig god tur!

  1. Ih, sikke en fin historie – er vild med den. Alt fra hollænder klædt ud i Fjällräven til poet i dårlige sko 🙂 Fantastisk.

 7. Hej Gitte
  Endnu engang skøn læsning – jeg glæder mig så meget til at følge dig på Caminoen. Efter din vandring på PCT bliver denne vandring pice of cake for dig, måske lige på nær overnatningerne som Niels skriver, men selv dette vil løse sig.
  Jeg har selv vandret fra Leon to gange, i 2011 og 2016 – elsker Camino livet ❤️

  Jeg kan evt anbefale at bo hos søde hos Maria.
  Pension Hedrass. Fuente de San Antonio 25 2 Santiago de Compostela Tlf 646 428 815 http://Www.Hedrass.com

  Jeg kan anbefale dette link til ruterne
  http://Www.Gronze.Com

  Samt bogen af Henrik Tarp som Jens anbefaler
  Ønsker dig Buen Camino

  1. Tak for fif til overnatning – det vil jeg bestemt checke ud. Og ja, mon ikke overnatningerne løser sig på en eller anden måde? The Camino provides 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.