Dag 0 – landet i Trail Angel land

Efter godt og vel 17 timer i fly og lufthavne landede jeg onsdag aften (ja, dansk tid torsdag morgen kl 4.30!) i San Diego. Strøg gennem immigrationen (thats a first) og ud til fortovet og den gule pompon.

Hvor jeg så måtte hænge lidt ud med mig selv, indtil den håndfuld af de øvrige vandrere, der har fået den gode idé at lade sig forkæle af Scout og Frodo trail englene inden afgang mod Canada, dukkede op med deres fly.

De og jeg var ikke alene om det (altså at have booket en nat eller to eller tre hos de fantastiske engle) – da vi nåede frem til huset, der fungerer som base Camp, var der i omegnen af 20 andre vandrere. De fleste allerede i seng, fordi deres startdag var torsdag (og dermed afgang for dem kl 06.00).

Så det var halvhviskende vi fik udpeget, hvor i de seks-syv små og større telte i haven, vi skulle rulle vores sovepose ud. Derefter en hurtig tour of the house og lidt mad og så i seng.

Her til morgen var vi 14 og i løbet af dagen er der kommet godt 25 flere til. Fra hele verden – Schweiz, USA, Hong Kong, Belgien, Canada, Australien, Israel og ja, hurra, Danmark. Som ikke kun er repræsenteret af mig – to skønne jyder er også dukket op i dag.

På en dag jeg udover at tjekke andre vandrere ud har brugt på at købe vand og mad til det første stræk – vand til 30 km, mad til 2-3 dage – tage et bad, få et amerikansk simkort, og ellers bare hænge ud i solen og gå amok i de lakridser jeg ikke nåede at spise i flyet. Og som er i papir, så dem kan jeg naturligvis ikke bære på (!).

OG som alle hyggelige aftener bør slutte, sluttede den her med intimkoncert i dagligstuen med en overhovedet ikke kendt, men herlig ældre skotte, der violinjammede en perfekt pre-vandretur-stemning.

Alt godt herfra – so far er jeg vild med den her tur. 😉

About the author

Comments

 1. Hej pisse seje moster!!!
  Jeg håber det går godt og du glæder dig til af du skal igang (hvis du ikke allerrede er det) Men, jeg har læst noget om en SPOT og noget gps… kan vi så herhjemme se hvor du er pga. de der dibbe dutter…
  Knus din yndlings super-tuber

  1. Hej supertuber – jep, jeg sender lige om lidt (altså engang i dag for dig) en gps-spot besked, så I kan klikke på linket og se, hvor jeg er. Sejt, ik?

 2. En god begyndelse på et dejligt eventyr. Det er tilsyneladende lidt som i “Hobitten”, da dværgene samledes hjemme hos Bilbo Sækker i Herredet inden turen mod Ødemarken. Og lakridserne er åbenbart dine lembas. 🙂 God tur, ven.

  1. Det er ren Herreder. Mødte i dag en vandrer fra Irland, der også startede ud hjemme hos Bilbo Sækker og ligner en hobbit så meget, at jeg ikke forstår, han slap gennem immigrationen

 3. Kære Gitte. Vi følger dig tæt her i huset. Føl dig ikke alene derovre i den tynde luft og hold os opdateret – hellere for meget end for lidt! Knus

 4. Sådan Gitte! Du er godt på vej og det er fantastisk! Glæder mig til at følge med på din lækre blog her. Kram fra København

  1. Hej søde Charlotte, tre dage inde i arrangementet og still alive :). Kram tilbage til København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Næste indlæg