Du er måske også interesseret i

8 Comments

 1. Øv, med billederne. Gad virkelig godt se Prutte-Jørgen og Ninjaen. Det er lidt trist, at du “snart” er i mål, for så ender denne vidunderlige rejse-føljeton også. Det er skønt at følge med, og jeg er lige spændt, hver gang jeg får besked om, at nu er der nyt fra dig.

  1. Jeg lover at tage et billede af ninjaen – han er på samme hotel som mig pt og er bestemt værd at tage et billede af 😉
   Og hvis du insisterer, kan jeg jo fortsætte føljetonen hjemme fra Bryggen. “I dag var jeg i Netto. Der var kø.”

 2. Prut afsted til tandlæge med dig. Så får du også behørig afstand fra prutteholdet. Og jo virkelig træls at skulle holde afslutningsfest med tandpine. Selvom jeg godt ved, at turen tur/retur virker træls

 3. Er først lige kommet med:-) Har netop læst om dig Psykologi. Hvor langt er du nået? Kærlige hilsener og ønsket om den allerbedste tur til dig.

 4. Jeg har læst med siden juni og det er sjovt at læse med. Især når man drømmer om dette, men har hus/termin og alt det der, så det kun bliver de årlige sommer og efterårs vandringer i fjeldet og diverse weekend ture.

  Det skægge er at Darwin onthetrail er lige bag dig og har været det det meste af vejen. Så man kan læse din blog også nogle dage senere, se det på Darwins youtube vlog.

  1. Jeg er så imponeret over, at han har overskud til at lave videoer (og strøm :)) Men jeg ser dem også – og er vild med, at selv om vi går samme vej, har vi alligevel så forskellige oplevelser. Ret fascinerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.