En eventyr-vandre-rejse-kalender

Jeg savner savner savner at være på tur ude i verden…..! 

Det er jeg helt sikkert ikke den eneste, der gør, og jeg er helt med på, at Corona har tusind andre vigtigere ofre på sin samvittighed end lukkede vandrelande, men alligevel. 

Jeg har ikke siddet i sofaen og guffet flødeskumskager de sidste 365 dage, jeg har i 2020 vandret alle mulige steder i Danmark, så meget at “Ikke bare Danmark”-sloganet i min optik er rigtigt. 
MEN (undskyld Visit Denmark) det ER bare ikke det samme som høje bjerge, kæmpe vidder, rå natur, langt fra alting (inklusiv internet og hverdagen) og at være på tur i for mig ukendt land. 

Så for ikke at rive hovedet af nogen i min rastløshed og savn efter den type eventyr har jeg i julen pseudodulmet mine rejse-abstinenser ved at svælge i gamle billeder fra tidligere (vandre)rejser. Både dem, jeg har været på efter Pacific Crest Trail og de mange, der har været inden. 

Mange af billederne er – synes jeg helt ubeskedent selv – vildt gode og er fra vilde steder, Svalbard, Galapagos, Alaska, Nepal, Rusland og en hel masse andet, som jeg blandt andet har på mit oplevelses-CV, fordi jeg, som nogen af jer ved, har været rejsejournalist på Berlingske.

Og det er jeg MEGET taknemlig for, for mens jeg trawlede gennem de tusinder og tusinder og tusinder af billeder gennem de sidste +20 år, gik det op for mig, hvor vildt mange store oplevelser jeg faktisk har haft og fået. 

SÅ fordi der er så mange billeder fra spektakulære steder og selvfølgelig alle sammen med en historie til, som jeg har lyst til at fortælle, fik jeg den geniale idé at lave en januarkalender af dem. 

Opbygget efter præcis samme skabelon som den klassiske låge 1-24 i julekalenderen – det var bare for sent til det, da jeg fik idéen 😉 – så i stedet bliver det billeder og historier fra 31 rejser i løbet af januar. 

Nu ville det jo være oplagt at lave kalenderen her på bloggen, men jeg må desværre erkende, selv om jeg virkelig ikke er meget for det, at det får jeg ikke gjort. 

Det at skrive daglige blogindlæg var på både Pacific Crest Trail og Caminoen noget, jeg var vildt glad for og savnede det rigtig meget, da jeg kom hjem, men i dag sker der så meget andet, at jeg simpelthen ikke når det. Og at gøre noget halvt vil jeg ikke. 

Så derfor vil kalenderen kun være på Instagram. Som jeg håber, at I vil følge med i. 

Linket til min profil på Instagram finder I på forsiden af sitet og ellers lige her: 

https://www.instagram.com/gitteholtze/?hl=da

PS. Låge 1 og billedet her er – selvfølgelig 😉 fra Pacific Crest Trail.

About the author

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Næste indlæg