Du er måske også interesseret i

2 Comments

  1. Det er meget mærkeligt, men jeg synes, at det er mere uhyggeligt at sove alene i Danmark end uden for landets grænser. Civilisationen er tættere på og dermed også alle Hannibal the Cannnibal-typerne, som det jo myldrer med her i landet…
    Og at sove i shelter – men nogen jeg ikke kender? NOT.
    Men din omtalte magiske nylon i blåt eller grønt kan beskytte.

    Den første nat alene i højlandet i Skotland skulle jeg overnatte i en bothy. Det er smukke gamle stenhuse, som alle kan overnatte i. Jeg var ganske alene, og jeg forsøgte med al min gode vilje, at tale mig selv til ro. Huset knirkede. Og hvad nu hvis…? Jeg kunne simpelthen ikke sove i det hus. Næh, så var det meget mere trygt at sove i det beskyttende ovenfornævnte nylon udenfor huset. Så jeg sov i mit trygge lille telt. Og som du skriver..man ..jeg..du…man er fyldt op af den vildeste følelse næste dag: JEG GJORDE DET.
    Og pludselig er sære barrierer hjemme meget små. Så Gittes følgere..gør som Gitte siger!!!!!! Jeg fulgte Gittes blog, mens hun var på PCT’en – og med hende i tankerne, sov jeg trygt og godt alene i det skotske højland. Og gik og gik alene. Det var og er vidunderligt.

  2. Hej Gitte. Tak for at dele dine eventyr. Det er meget inspirerende! Jeg vil så gerne turde overnatte i naturen alene, men det er virkelig en hurdle, jeg skal over, kan jeg mærke. Derfor vil jeg lige spørge dig, hvad du tager af sikkerhedsforanstaltninger, når du overnatter i dit telt? Jeg er ude i at have hængelås på lynlåsen til teltet og måske overfaldsalarm…men jeg ved ikke, om det er for meget. Måske skal jeg hellere tage springet, gøre det nogle gange og oparbejde den tryghed, som du beskriver i indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.