Du er måske også interesseret i

12 Comments

 1. Stærkt, Gitte, tillykke med det hele!
  Jeg er sikker på, at dit Gå med Gitte-koncept kan blive til noget.
  Personligt ville jeg foretrække en halv/heldags vandretur (måske op til 20 km.) i et eller andet fedt område på Sjælland, men jeg er sikker på, at der er et marked for mange forskellige slags ture.
  Pøjpøj med det og med uddannelsen!

 2. Selvfølgelig bliver GÅ MED GITTE da en succes
  Jeg har gået rigtig meget, men for mig er feks at sove i Shelter noget, jeg aldrig har prøvet, og det virker lidt grænseoverskridende at kaste sig ud i
  Held og lykke med jeres nye sted. Det ser jo lækkert og allerede meget personligt ud

  1. Kære Aase
   Det er faktisk lige præcis noget af det, jeg tænker – at tage folk, der måske er vant til at vandre, med på en tur med overnatning. Jeg kender jo bestemt godt den med at gøre noget grænseoverskridende – og hvor stærk man føler sig, når man så har gjort det.
   Så det bliver bestemt en del af konceptet, og jeg håber, du kommer med på en af de ture 🙂
   Kh fra Gitte

 3. Det er en super ide. Måske også nogle lidt mere lange og vilde ture? Feks nogle af pct strækningerne? Eller altertivt workshops om hvordan man planlægger sådan en tur :).

  1. Hej Rikke

   Hvis nogen ville betale mig for at gå (noget af) PCT med dem, ville jeg tage afsted i morgen! DET ville jeg elske.
   Men ja, en workshop kunne også være en mulighed – du har klart sat nogle ideer i gang nu 🙂 Tak for det.
   Kh Gitte

 4. Svend
  Kære Gitte.
  Sikke en masse spørgsmål til de af os, der har dig som som rollemodel.
  Først Tillykke med din, Futter og Leons nye “hjemmebase”. Rossau er OK, men luksus er også rart efter nætter i eller uden for shelters.

  Inden jeg rigtig havde læst omhyggeligt, blev jeg så glad over, at du med Skovskolen sigter højt og langt. Alt rundt om dig bliver til oplevelser og historier i Verdensklasse. Fra mine år på Samoa beundrer jeg RLS (Robert Louis Stevensen), ham med SKATTEØEN!
  Møde med en Brunbjørn på PCT eller en druknet mus i en mælkekarton herhjemme i “lille! Danmark omsætter du så levende til fantasi.

  Et langtrækkende navn til det, du signalerer at skulle være næste stop, synes jeg til alle de, der allerede kender dig eller endnu ikke kender dig fra dine to første lærebøger, kunne være:

  Besøg Gitte Holtze’s UNIVERS!

  Noget i den retning vil være langtidsholdbart. Hvem ved, hvad “du finder på hen ad vejen”! Lige nu er vi vist alle låst i et jerngreb af Corona, men Solen vil vel skinne igen en dag!

  Sælg ikke ud af din friheds-trang! Du er venlig mod alle (altid empatisk) men, synes jeg, nok svær at tæmme.
  KH svend aage “itsmesvend”

  1. Kære Svend Aage
   Tak for dine pæne ord. Både om det ene og andet. Og jeg vil da bestemt tage dit forslag om Gittes univers til mig – og lover ikke at lade mig tæmme 🙂
   Kh Gitte

 5. Kære Gitte,
  Tillykke med det nye moderne liv in the city of Hilleroed -ish.
  Hvis du går og drømmer om at få folk til at gå med dig og dine råd, fordi du bliver så glad, så er det da bare om at komme ud over stepperne (tøhø). Jeg er nok ikke den, der lige kan ryste det perfekte koncept ud af vandrestøvlen, men som fynbo skal det da ikke skorte på en kommentar eller tanke eller….det der.
  Da du skulle gå “The Trail” planlagde du en masse, tænkte og beregnede osv. osv., men havde, så vidt jeg husker din historie, alligevel en lille tvivl eller usikkerhed over turen, før du kom afsted.
  Men du tog afsted, du gennemførte, du overvandt tvivl og usikkerhed og fik en helt fantastisk oplevelse og læring med dig tilbage.
  Måske går du en omvej her og der med dit nye “projekt”, fordi kortet ikke lige var helt opdateret eller tydeligt, men så længe du har hovedretningen, går det nok. Undervejs bliver kortet og grejet nok bare bedre.
  God tur (og hvis jeg ikke var så hamrende lad og doven, ville jeg synes det var tillokkende at gå med – også mod betaling. Kortet kan jo ikke være gratis)!
  Kh. Flemming

  1. Kære Flemming
   Tak for dine kloge tanker. Og du har helt ret. Det er i virkeligheden bare at komme “ud over stepperne” og lære af eventuelle omveje.
   Og så kan det være, jeg tvinger eller lokker dig med på en prøvetur – kan man få en hamrende lad og doven mand med (som jeg nu absolut ikke husker dig, omend din energi måske bliver lagt mere i chilidyrkning og brødbageri end vandring), må konceptet jo nærmest per se være en succes 🙂
   kh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.