Du er måske også interesseret i

7 Comments

 1. Kære Gitte
  Tusinde tak for din dejlige beretning og billeder fra Bornholm rundt.
  Jeg synes altså ikke, at der kan være så meget tvivl om, hvad Du skal lave i fremtiden. Jeg stemmer ihvertfald på, at du skal skrive nogle flere bøger.
  Jeg håber også, at I finder et nyt og dejligt sted, hvor I skal bo i fremtiden.
  Held og lykke med det!
  Knus Aase

  1. Kære Aase, mange tak for dine pæne ord – så er jeg jo nødt til at finde på en ny bog at skrive 🙂
   God sommer til dig. kh Gitte

 2. Hej Gitte

  Tak for en dejlig læseoplevelse
  Virkelig godt med lidt praktisk info, – især for en som jeg, der aldrig har været på Bornholm. Vi har tænkt os at tage vores elcykler med til øen, og lade bilen stå hjemme.
  Jeg har netop bestilt din nye bog❤️

  Knus fra Solveig

  1. Kære Solveig
   Jeg er glad for, at du kan bruge de forhåbentlig gode råd. Bornholm er også dejlig på cykel (især dem med el, for der er lidt bakket ;-)), så den tur kan I godt glæde jer rigtig meget til.
   Og god fornøjelse med den nye bog – den er mere i guidegenren end den forrige, så det er ikke helt det samme, men håber, du kan bruge den til noget alligevel.
   God sommer fra Gitte

 3. Kære Gitte
  Tak for din fine beretning! Jeg har planlagt en tur til Bornholm, hvor jeg sammen med en veninde og min hund vil gå kyststien rundt – og jeg glæder mig helt vildt! Det er min første vandretur, som er længere end en endagstur Det er supermotiverende at læse om alle stederne og se dine billeder. Vi har dog virkelig svært ved at beslutte, hvorvidt vi skal gå med eller mod uret – vi må se, hvad det bliver. Vi skal afsted til september, da hverken jeg eller hunden er megafan af høj solskin og sommervarme Har du været på ruten i sensommeren før? Ved du, om der er meget befærdet i den periode?
  Jeg har kigget på din træningsplan i din nyeste bog (Gå langt), men jeg har lidt svært ved at vurdere, hvor meget jeg skal træne op til, når det ikke er 1000 km, men 110 Jeg er vant til at gå 5-8 km et par gange i ugen og 10-13 km hveranden uge. Min styrke- og konditionstræning er dog kommet noget bagud efter coronanedlukningen
  Har du en ide om, hvor mange km jeg skal kunne gå hjemmefra for at få en god tur?

  Ellers vil jeg bare sige tak for alle dine mange inspirerende opslag og dine to skønne bøger. Jeg er også stor fan – og kunne også finde på at stoppe dig på gaden for en selfie, hvis jeg boede på Nordsjælland i stedet for Sønderjylland!

  1. Kære Mia
   Mange tak for dine pæne ord (inklusiv at vi selfier, hvis vi en dag mødes (jeg runder faktisk Sønderjylland på ferie i næste uge ;-).
   Mht. dine Bornholmerspørgsmål har jeg desværre ikke været på Kyststien i sensommeren, men mit bud er, at den ikke er befærdet. Der er nogle strækninger, der er ret populære til kortere ture – især Hammerknuden og ved Helligdomsklipperne – men selv da jeg var der i højsommeren sidste år, føltes det ikke på nogen måde crowded. Og de fleste er der jo nok nu og den næste måned-ish, så efter det vil jeg tro er helt perfekt for dig og hundi.
   Mht. træning synes jeg, du er rigtig godt med, hvis du er vant til at gå 5-8 km et par gange om ugen og det dobbelte hveranden uge. Det er selvfølgelig noget andet at gå 18-20-25 km (eller hvor langt du nu tænker om dagen) 5-6 dage i træk, så tag din rygsæk på (med den vægt/oppakning du skal have med til Bornholm) på dine længere ture fra nu af og frem til afgang. Og hvis du har tid, tag to dage i træk – så får du mærket lidt af, hvordan det er.
   Rigtig god tur – og uanset hvilken retning du går, er jeg sikker på, du bliver glad! 🙂
   kh Gitte

   1. Kære Gitte

    Tusind tak for svar. Det er en rigtig god idé med at gå langt to dage i stræk – det vil jeg få planlagt. Og så skal jeg selvfølgelig til at have rygsækken på ‍♀️

    Vi er nået frem til at gå mod uret – jeg glæder mig virkelig meget!

    Jeg håber, du får en dejlig ferie i det Sønderjyske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.