Vandring med sclerose

Vandring med sclerose

Om at tage på vandretur i Thy og kviksand og at møde et menneske med power og drive og mega-inspirerende attitude. Og sclerose. Den her blog skal ikke handle om et liv med sclerose. Eller om at være sådan en, der vandrer med sclerose. Mest fordi det heldigvis ikke fylder vildt meget for mig, men…

Fra borebiller til (provins)byliv. Og en ny drøm

Fra borebiller til (provins)byliv. Og en ny drøm

Så blev man studerende igen. På friluftsvejlederuddannelsen. Som jeg skal bruge til en ny drøm, der (indtil videre) hedder Gå med Gitte. “Det er godt nok noget andet, hva?”  Når nogen siger sådan, kan man godt vælge at opfatte det som en meget dårligt skjult hentydning til, at man da vist har scoret noget nedad. …

Sclerose, my ass

Sclerose, my ass

HA. Jeg kan lige så meget, som jeg har hele tiden har kunnet, selv om lægerne siger, jeg har en kronisk sygdom. For eksempel at vandre 55 kilometer på en Minimammut-march. Det er lidt tankevækkende, at jeg for ikke meget mere end en måned siden bekendtgjorde, at jeg er ked af at bo på landet….