Du er måske også interesseret i

7 Comments

 1. Hej Gitte, ser frem til hver morgen at læse din “klumme”. Herligt og
  du er en fantastisk fortæller.
  Hilsen
  Niels

 2. Hej Gitte

  Startede Caminoen en uges tid før dig (du har dog næsten indhentet mig), og det er fedt at genopleve etaperne og høre hvad du har fået ud af dem 🙂

  Du har set og oplevet nogle andre ting end mig – det er sjovt hvordan man ser noget forskelligt. Har ikke mødt mange andre danskere – men mødte Heidi i Los Arcos 🙂

  Ser frem til flere beretninger…

  PS – jeg boede også på Bercianos og havde samme skønne oplevelse som dig.

  1. Hej Anja, hvor sjovt at høre fra dig! Og ja, det er garanteret ekstra sjovt for dig at følge med, når du selv lige har været på de steder, jeg skriver om. Selv om du har oplevet nogle af tingene anderledes – det tror jeg næsten altid, man gør. 🙂

   Jeg “står af” i fire dage fra i morgen for at rejse til Madrid og kysse min kæreste, så jeg indhenter dig desværre nok ikke, men giv endelig lyd, hvis du i løbet af de næste uger kan se i min beretning, at jeg er i nærheden af dig 🙂

   1. Skal nok holde øje og give lyd 🙂

    Rigtig god fornøjelse med kæreste-turen. Dejligt at I kan mødes og have nogle dage sammen ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.