Du er måske også interesseret i

3 Comments

 1. Stort TILLYKKE Gitte med den fantastiske bedrift !
  Du er en super sej, gæv og modig kvinde, som i flere måneder har underholdt mig på fornem vis med din spændende proces på PCT . Vi mødtes på Gokyo Ri trekket i Nepal i 2016, og jeg bilder mig ind, jeg kender den specielle følelse, det er at nå toppen af bjerget eller målet, selvom din rejse har været i særklasse!
  Jeg glæder mig til at læse din bog om hele eventyret
  KH Ulla

  1. Hej Ulla, jeg kan tydeligt huske dig fra Nepal – det var jo dig, der i Kathmandu lærte mig alt om superbehagelige bukser 🙂 Jeg er glad for, at du har læst med (og følt dig underholdt ;-). Og at du kender følelsen, når man når målet – den kan være ret svær at forklare, synes jeg.
   kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.