Du er måske også interesseret i

37 Comments

 1. Okay, jeg FIK altså både øjne, Gitte – hvor ER det stort, altså!
  Har virkelig nydt at følge din tur, de fantastiske billeder, samtaler og venskaber.
  GLÆÆÆDER mig til at læse din bog!

  Et stort tillykke og et pisse-sejt gået skal lyde her fra det mørke og forblæste København!

  Mange hilsner – og tænker
  /Marianne

  1. Nåmen, jeg skal da ikke skrive kommentarer fra min mobil kl. 0600 om morgenen, men du forstår nok meningen… 🙂

  1. Det gjorde jeg også – altså fik tårer i øjnene, da jeg læste, at du fik det. Tak, Havana. Og kæmpemeget god vind med DIN rejse.

 2. For pokker da også, Gitte.
  Helt fantastisk, har læst din blog fra start og føler nogen gange, at jeg selv har været der :-).
  Som andre, skulle jeg også tørre en tåre væk, da jeg de sidste billeder… Stort Stort tillykke med din bedrift.

  1. Hej René, jeg er rigtig glad for, at jeg har været i stand til at skrive, så du har følt det, som om du var der. Og fik tårer i øjnene af mit målbillede. Dét gør mig rørt, tusind tak.

 3. It’s about the monument…, men herfra skal lyde et monumentalt tillykke til dig og Estus for en monumental præstation.
  Det er så vildt!

 4. Stort TILLYKKE
  Har været såååå spændende at følge din vandring 🙂 kommer virkelig til at savne dine daglige opdateringer…,
  God tur hjem til DK

  1. Kære Tove, tak skal du have. Det har været spændende at være der, men jeg er rigtig glad for, at det også har været spændende at følge.
   Og jeg kom hjem godt, tak.

 5. Hvor er det bare crazy! Du har sgu’ gjort det! Tillykke!! Lidt fjollet måske, men jeg også lidt stolt på kvindekønnet vegne. (Jeg har tænkt en del på det, du skrev om, at kvinder kan have svært ved at spise nok til at fylde energidepoterne op på sådan en langdistancetur. Jeg håber du afsætter lidt plads i din bog til at skrive om, hvilke fordele/ulemper man som kvinde har på turen…hvis man skulle få lyst til at gøre dig kunsten efter 😉 ). Tak for turen…det har været et fantastisk at gå med dig 🙂

  1. Hej Rose
   Det er superrelevant med kvindevinklen – for ja, der er både fordele og ulemper, og jeg skal helt sikkert nok komme ind på dem. Hvis ikke i bogen, så i et indlæg her på siden sometime i nærmeste fremtid.
   Og ja, du SKAL gøre mig kunsten efter. Hvis jeg kan, kan du også. 🙂

 6. Åh altså! Det er bare SÅ vildt, Gitte! Det kommer jeg nok til at gentage mange gange! TAK for at tage os med på denne fuldstændig mageløse rejse!
  God rejse hjem!❤️

 7. ❤️❤️❤️❤️
  Tænk en gang.
  Og jeg tænker; stort tillykke, at du må skrive, som du vandrer; vedholdent og glad. At hurra over jeg fandt din blog. Stort – kæmpestort tillykke.

  1. Og hurra over, at du har læst med. Og opmuntret mig med så mange kommentarer undervejs – det er jeg vildt glad for. Tak!

 8. Tillykke Gitte og fuldstændig enig “it’s all about the journey and not the destination”, hvilket kan være svært at indse, når man sidder herude og er lidt nervøs mht. oktober vejret i Washington, men så sandt.

   1. Jeg er i bend oregon. Her er vejret indtil videre fint. Jeg har fået fikset min sovepose (lynlåsen var i stykker), fået købt en ny luftmadras til erstatte den gamle som slidt langt mere end hvad kan lappes og så har jeg købt et par varme støvler, som jeg har sendt frem til timberline lodge, hvor resten af mit vinter gear også venter på mig. Så jeg føler mig fortrøstningsfuld og klar til det hårde vejr vi er hele tiden bliver truet med 🙂

 9. Congratulations Gitte…And you had a perfect last day it sounds like.
  WOW WOW WOW…
  You are amazing…
  Super woman

  1. Thank you, Alice. When I met you in Tehachapi I had no idea if I would make it or not, so somehow it makes it extra special to be able to do it for you – if that makes sense.
   hugs from superwoman 🙂

 10. Kære Gitte. Det har været både sjovt, spændende og en rørende oplevelse at følge dine skridt og tanker. Et stort tak fra Kolding.

 11. Kæmpe stort tillykke kære Gitte Du er så sej
  Jeg takker for at ha været så heldig at blive anbefalet din blog så jeg har kunne følge dig de sidste mange 3 mdr
  Det har været skøn og spændende læsning hver dag at stå op til, jeg vil savne at det nu er slut.
  Tillykke med at du skal skrive en bog om rejsen – den glæder jeg mig til at læse. Samtidig er det også en rigtig god terapi i processen.
  Varme hilsner fra en følger i Brønshøj ☀️

  1. Kære følger i Brønshøj 🙂
   Tusind tak for dine roser – jeg er rigtig glad for at kunne skrive om min tur, så du har syntes, det var skøn læsning at stå op til.
   Jeg vil også helt klart savne (gør det allerede meget) at skrive hver dag – men ja, tror, du har meget ret i, at der garanteret også er god terapi i skrive en bog-processen. Det glæder jeg mig til. 🙂

 12. Respekt Gitte !!! en helt utrolig tur.
  Det har været en fornøjelse at følge din tur . Alt det bedste til dig.

 13. Kære Gitte
  Jeg fik øje på din blog i søndags , og hvert ledige øjeblik har jeg læst om din vandring. Det har været en stor oplevelse at følge dig, og jeg synes det er flot klaret at du har gået så langt. Jeg kan se at det ikke har været en “ Walk in the Park” og min højdeskræk blev trigget mange gange. Jeg glæder mig til at få bogen, som jeg vil bestille, når jeg er færdig med at skrive her. Tillykke med det hele og tak for at dele dine oplevelser. Jeg kan desværre ikke komme til rejsemessen i Herning, for ville gerne have hilst på dig der.
  Mange glade vandrehilsner fra en glad vandrer.

 14. Kære Gitte.
  Jeg er lige blevet færdig med din bog. Fantastisk og inspirende læsning! Derfor er jeg nu i gang med din blog fra turen. Må simplethen have det hele med. Har købt billetter til dit foredrag i Horsens d. 26.2.20., glæder mig til at høre dig. Hilsen en weekend-vandre

 15. Kære Gitte,

  Først læste jeg din første bog og efter netop have læst anden bog, fandt jeg denne blok. Startede med dag 1 og har virkelig været underholdt og blevet oplyst. Tak for at dele. Du skriver virkelig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.