Du er måske også interesseret i

11 Comments

 1. Velkommen hjem. Så dejligt at høre hvordan det er gået. Og virkelig spændende at læse hvor følelsesmæssigt det er med sådan et skift. Selvom jeg bare kun har læst med på bloggen har jeg følt en tomhed over at turen var slut og den omvæltning der nu ventede – så tak for en herlig varm og ærlig blog. Alt det bedste med Go Aften Danmark og bog skriveri.

 2. Hjertelig velkommen hjem.
  Af hjertet tak for at ha fået muligheden for at følge dig på din blog. Det har været utrolig spændende at følge dig hver dag på din vandring. Tak for at dele alle dine følelser i op og ned turene.
  Stort tillykke med bogskrivningen og til besøget i Go Aften Danmark (skriv gerne når du ved hvad aften det bliver – tror vi er mange der gerne vil opleve dette som en afslutning på en fantastisk blog skrevet med ægte følelser)
  Ønsker dig alt mulige held og lykke med mave fornemmelserne og livet frem
  Hilsen Simone
  PS Meget smukt kort

 3. Hi Gitte, So glad you made it back to Denmark safe and sound.
  Big transition for you now, but you are so strong and you can handle it.
  Sorry to hear about Kim Larsen’s death.
  Back in the late 70ish, his band toured the US and I went to one of their concerts in Hollywood. All their songs were in English and I asked them if they would play a song in Danish, but he said no and that I could go to Arhus and hear that, ha ha.

 4. Hej Gitte
  Først tusinde tak for alle dine gode indlæg og billeder her på bloggen. Vi har fulgt dig hele vejen og glædet os over nyt fra dig .
  Så selvfølgelig vil vi jo også gerne se dig på TV2 .
  Så giv lige et tip når du ved hvornår du kan ses i TV

  1. Kære Lis
   Mange tak for dine roser – jeg er rigtig glad for, at I har fulgt med og glædet jer over nyt. Jeg beklager, at der ind imellem gik så lang tid mellem indlæggene.
   Jeg kan ses på TV på mandag 15. oktober. Uha, er lidt nervøs.

 5. Jeg er lige kommet hjem fra lang dag på job – tænder for tv’et mens jeg pakker ud…og der er du pludselig! På Go’ Aften…renskuret og med mascara og øjenskygge og det hele 🙂 :). Det var supergodt. Synes egentlig at Jess Dorf stillede gode spørgsmål…tænker det kan være svært at formidle, så folk får bare en nanoforståelse af, hvad du har oplevet.
  Tak fordi du laver post-opdateringer. Jeg læser stadig med ;).
  Hilsen Ros

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.