Du er måske også interesseret i

24 Comments

 1. Lige i dette øjeblik gik det op for mig at det snart er slut med daglige underholdende bloks fra dig
  Hvad skal jeg nu glæde mig til at læse hver “morgen”???

  mvh
  Tove – DK – søndag kl 17.30

  1. Kære Tove

   Beklager det sene svar på den her – der har været lidt meget siden. Men tak for dine roser og er ked af, at jeg ikke længere kan underholde dig hver “morgen”. Du må starte læsningen forfra 🙂

 2. Tillykke med kontrakten Gitte – det er da oplagt, at bloggen skal blive til en bog. Godt gået – hæ hæ 🙂

 3. Tillykke, Gitte med bogkontrakt og tak for fornøjelig læsning. Kommer til at savne din blog. ☀️☀️☀️Vibeke

 4. Yay – hurraaaaa. Stort tillykke med bog-kontrakten. Så sejt.
  Håber Estus har det godt.
  Kom godt videre og jeg glæder mig til næste blog-skriv.

 5. Selvfølgelig skal den ud som bog. Den tror jeg rigtig mange kan få glæde af. Jeg har fortalt en vandreglad kollega om din tur og selvom hun måske ikke lige sigter efter PCT-versionen (som hun kendte lidt til), så er der nok noget at uddrage af dine erfaringer fra turen.
  Det har været vildt fedt at følge din tur, hvor dine ord (som du er ret god til!) har beskrevet det, så det næsten var som at se det på film.
  Tillykke med kontrakten, Gitte.

  1. Tak, Flemming. Og sig til din vandreglade kollega, at jeg om ikke så længe udgiver et meget vandrenørdet indlæg, som hun måske kan bruge til noget – uanset hvilken tur hun sigter efter.

 6. Tillykke med kontrakten – selvfølgelig skal alle disse herlige beretninger da blive en long-long-long read. Glæder mig til at se resultatet når skrappe redaktør Holtze har været igennem de umiddelbare daglige fortællinger.

  1. Tak, Judith. Og ja, den skrappe redaktør Holtze med sin fascistiske kommasætning er hård kost for alle skribenter 🙂

 7. Jaaa!!! Hvor er det bare fantastisk, Gitte! TILLYKKE – dén bog glæder jeg mig til at købe!!! Godt set af kommende redaktør:-)

 8. Tillykke med det hele, kære Gitte. Jeg stemmer for, at Sofie Gråbøl skal indlæse lyd-bogen. Elsker hendes stemme.

 9. Sådan Gitte! Hvor er det godt, vildt og helt fantastisk. Men det undrer mig altså ikke. Selvfølgelig skal den her fortælling udkomme på bog. Det er helt indlysende. Stort kram . Glæder mig til at få dig til landet igen.

 10. Jeg tænkte nok, det ville ende med en bog – og garanteret en meget læseværdig af slagsen Sejt! Husk nu at nyde de sidste dage på farten.

 11. Aj hvor fedt med bogen! Det er virkelig godt set af ham forlagsfætteren 🙂 Selvom mange har skrevet om deres PCT, er det ret unikt, at du har skrevet disciplineret hver eneste f…. dag uden undtagelse. Og at du skriver GODT.
  Noget af det, der er fedt ved bloggen, er formen, hvor man sidder og føler, at du skriver til MIG…som om du kender mig. Det er vel sket, fordi du startede med at skrive til læsere, du kendte? Men det er altså virkelig stærkt, at du er fortsat med at skrive så personligt, selvom du må have set, at en masse ukendte mennesker (inkl. undertegnede) begyndte at læse med.
  Og så er du vel (måske?) den eneste dansker, der har skrevet om PCT? Skal bogen mon oversættes til engelsk?

  1. Hej Rose
   Det skøre er, at jeg faktisk har glædet mig til at skulle skrive dagens indlæg hver eneste f… dag (med undtagelse af de dage, hvor det var så koldt i teltet, at mine fingre ikke kunne holde om telefonen :).
   Jeg tror, at formen er blevet så personlig, fordi jeg bare skrev. Hvad jeg tænkte og følte og mærkede – jeg læste det ikke igennem eller sad længe og funderede, inden jeg skrev, så det blev helt rigtigt, jeg skrev bare. Til dig 😉
   Der er enkelte andre danskere, der har skrevet om PCT, men så vidt jeg ved ikke på den her måde eller helt så meget. Om den skal oversættes til engelsk, ved man aldrig. Men jeg kender da en enkelt PCT-vandrer eller to, der optræder i mine indlæg, som vældig godt kunne tænke sig at læse den 😉

 12. Kære Gitte, tak for herlig læsning.
  Skal du ikke i god morgen Danmark eller aftenshowet
  Det vil være helt oplagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.