Du er måske også interesseret i

7 Comments

 1. Hvis jeg kan blive en smule rørt over at læse din post, får du nok en vis efterreaktion at forholde dig til. Jeg synes bestemt, du skal sætte din oplevelse og gjorte erfaringer i spil. Andre kan få glæde af det.
  Tillykke med synet af Canada – om lidt.

 2. Hej Gitte
  Først kæmpe tillykke med at være så tæt på mål, med bogen og med det hele. Det har været så inspirerende at følge med på sidelinjen.
  Jeg synes absolut, at du skal fortsætte med at skrive når du kommer hjem. Måske skal du ikke offentliggøre det hele, men jeg synes, du skal blive ved med at skrive.
  Det er måske først over de kommende måneder at du får tænkt dine oplevelser igennem, og får trukket nogle linjer eller truffet nogle vigtige beslutninger, og det kan være værdifuldt for dig selv og måske for os andre at komme med på den rejse også…

  1. Tak, søde Marchen. Du har helt ret i, at der nok går nogen tid, før jeg har fået reflekteret det hele igennem og taget vigtige beslutninger den ene eller anden vej. Som ja, der måske også kan være værdi i for andre at høre om. Jeg skriver videre 🙂

 3. Hej Gitte – jeg forstår dine overvejelser om efterreaktion, og synes det er en rigtig god idé, at fortsætte skrivereiet – ikke kun for dig selv, men også for ALLE OS ANDRE, der med glæde og forventning har tjekket din blok, for at se om der var nyt indlæg.
  Det har været med stor, stor fornøjelse at læse om.
  Jeg vil se frem til at høre mere om dit grej – især dine sko, og om hvor du køber dem.
  Jeg er sikker på, at der også vil være bud efter dig fra Opdag Verden til en række foredrag om dine oplevelser – og ja – jeg hører gerne om det igen, ligesom bogen skal købes, når den er på gaden.
  Når du læser dette, er du sikkert kommet i mål – stort tillykke herfra og et stort tak også.

 4. Wow Gitte, I am so impressed. And I for one would love to hear about your post PCT life. It will be a huge change. You will probably wake up every night thinking that you are still in your tent somewhere in the wilderness (I know I do after every multi night trek I go on)

 5. Hej Gitte
  Tusind mange tak for dine levende, spændende sjove og eftertænksomme indlæg, jeg har fulgt dem fra dag 1, som en lang beretning, der er blevet vigtig at læse hver dag.
  Det har været rigtig dejligt at høre om naturen og se billeder derfra, høre om de fysiske udfordringer turen har givet, relationerne til dem du har mødt, men specielt dine egne tanker og overvejelser om, hvad en så lang tur gør mentalt ved en, man tænker bedst, når man vandrer.
  Jeg vil som mange andre glæde mig til at se og høre om den reviderede pakkeliste, forberedelserne til os, der overvejer at gå denne eller lignende trails, logistikken i at være af sted i mange måneder. Glæder mig til bog, foredrag, opfølgning mv.
  Godt gået…………
  Ps.: Min datter Tille har nydt at bo i din lejlighed, mens du har været undervejs

 6. Hej Gitte. Hvor er det bare for vildt. Så sejt gået 🙂
  Da jeg læste det du skrev om sidste gang med telt, brænder m.m fik jeg også helt en klump i halsen. Jeg har fulgt dig her via bloggen og levet mig ind i din rejse fysisk og psykisk når jeg har læst dine opdateringer. Og det med at have gjort noget så stort for sig selv bliver jeg så rørt over.
  Din rejse/blog har været den mest fantastiske oplevelse jeg har fået med mig herhjemme fra min sofa af.
  Stor tak for at du “bare” tænkte bloggen som en opdatering til din mor.
  Jeg er så glad på dine vegne med alt du har været igennem på din indre rejse.
  Jeg hepper på dig og alt det der venter
  Kærlig hilsen Havana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.