Du er måske også interesseret i

4 Comments

 1. Hi Gitte..Alice fra Tehachapi her. Så I er nået til Lone Pine, en af mine favorit byer. Du ved nok ikke at mange af de gamle Westerns Film er blevet filmet i og omkring Lone Pine. Hvert år i Oktober har de Western Film Festival over hele byen of folk er klædt up so de var i det vilde vest.
  Jeg var på dag vandretur på Kearsarge pass sidste Mandag. Det er sikkert jeres næste exit for forsyninger i Bishop. Jeg talte med mange PCT hikers. Jeg samlede endda en par stykker up in Independence som var på vej tilbage til PCT.
  Hav en rigtig god hike up Mt. Whitney. Jeg hørte at der ikke var nogen problemer med sne eller is når i kommer op fra Guitar Lake.
  Keep your spirit high.
  Du er nu på vej ind i det skønneste sted du kan forestille dig.
  Jeg vandrede hele strækningen fra Yosemite til Mt. Whitney, John Muir trail- PCT for 4 år siden, or jeg kan ikke forestille mig at der er et område på hele kloden der er så skønt som High Sierras.
  Keep trekking.

 2. ps. forrige Søndag kørte jeg en anden Dansker og has Amerikanske veninde til samme trailhead som jer. Han hedder Henrik.

 3. Yes, Haley from Iowa. it was Sunday June 9th that I dropped them off at Hwy. 58/ Cameron Rd. trail head.
  Incidentally, this is the same place where Cheryl Strayed (from the book and movie “Wild” started her journey on the PCT trail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.