Du er måske også interesseret i

10 Comments

 1. Stort TIL LYKKE med, at du er færdig med bogen
  Det bliver dejligt, at genlæse og genopleve den fantastiske tur, du har været på.
  Det har været utroligt spændende, at følge dig på bloggen og meget specielt, fordi det du fortalte om, skete lige nu og her
  Noget, som jeg var meget imponeret over var, at din blog var så velformuleret og helt uden stavefejl. Imponerende, når man tænker på omgivelser og udmattelsesfaktor
  Jeg glæder mig til bogen og foredrag
  Med venlig hilsen
  Aase

 2. Yay Gitte. Jeg er så over begejstret og glad på dine vegne. Hvor fantastisk hvad din rejse har bragt med sig.
  Crazy 🙂
  Glæder mig til at høre om bog reception

 3. I sincerly hope your book sells well and you can live your passions to the fullest : trek and tell. you deserve it.
  all the best !

 4. Good luck with your book. I just know it will be a huge success. Your writings are so interesting.
  Hope it will be on Amazon some day 🙂

 5. Kære Gitte, tak for vin og også kram:).
  Det er altid sjovt, at møde “onlinebekendskaber” rigtigt. Eller på en anden måde end mødet gennem skrift. Sært.

  Her på denne solrige lørdag kl. 14.02 blev jeg færdig med bogen. Den er virkelig god!! Jeg var spændt på, om jeg gad læse bloggen i bogform. Og det gjorde jeg. Jeg spejler mig især i dine beskrivelse af den jublende vilde glæde over at være der hvor man er – over at gøre det man gør – vandre i naturen. Jeg ønsker dig et godt og spændende liv, og håber at bogen sælger. Mange kærlige hilsner Mirijana

  1. Kære Mirijana, en million tak fordi du kom i onsdags. Og for din dom over bogen. Den er jeg virkelig glad for – netop fordi du har fulgt så meget med i blogform, at jeg var lige så spændt som dig på, om du ville blive skuffet over bogen.
   Og er især glad for, at du fanger min glæde over at være og vandre i naturen. Så kan jeg ikke bede om mere.
   stort kram (nu virtuelt 🙂 fra Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.