Du er måske også interesseret i

3 Comments

 1. Kære Gitte,
  Tusinde tak for venlig og generøs update her på bloggen. Da SKAM blev sendt, tilbage i …i…nå ja, tilbage i tiden var jeg fuldstændig opslugt. Dels på grund af “on-line-grebet” og “in-real-time-fiktionen”. Og så især på grund af “Kose-gruppa” på facebook. At leve sig ind i fiktionens verden, fik dobbelt greb, fordi jeg selv var med hele tiden. Gennem mit hjerte – mine tanker og direkte ud gennem mine fingre på tastaturet til skærmen – med respons med det samme fra andre mennesker. Der var næsten ingen afstand mellem mig og fiktionen. Det var vidunderligt og jeg kørte flere gange med det forkerte tog eller glemte at stige af, fordi jeg skulle følge med. På samme måde har det været at følge din blog. Med den vigtige forskel, at du ikke er fiktion. Men det var nu – det var virkeligt – og jeg kunne reagerer og kommunikerer. Så tusinde tak igen for nogle vidunderlige vandremåneder om dig og dit. Kærlig hilsen Mirijana.
  P.s. nu kom jeg sgu til at lyde som en Jens Werner.
  🙂

  1. Hvor er du sød, Mirijana. Og selv tak – det betød lige så meget for mig at skrive om det hele, som det gjorde for dig at læse om det!
   Og ikke et ondt ord om Jens Werner

 2. Ønsker dig alt det bedste, Gitte – det har/ er virkelig været en absolut fornøjelse at følge dig. Virkelig inspirerende i min lille 9-17 tilværelse med hus, børn og mand… (og overforbrug)

  Glæder mig til at se, hvad du ender med at bedrive 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.