Du er måske også interesseret i

6 Comments

 1. Lige et spørgsmål fra en anden vandrer – som stadig drømmer om de rigtig lange ture:
  Finder man sig selv derude i naturen, når man lytter til musik og lydbøger(som andre har lavet) når man vandrer ???
  Er det ikke naturens lyde og stilheden i sindet der gør at man til sidst finder ind til sig selv ?
  Eller er det bare mig 🙂 ?
  Dejlig læsning og fede fotos – og sejt gået!!
  MVH/naturvagabond – Peter Strand

 2. Med alle de dejlige oplevelser du har haft med trail magi, må du da også kunne skrive en hel roman når du kommer hjem. . Fortsat god tur det sidste stykke vej ❤️

 3. Hej Gitte 🙂 TAK for dine gode beretninger og flotte naturbilleder. Det føles lidt som selv at være på vandretur – bare kun med det gode side af medaljen, ikke bagsiden. Jeg synes du er supersej, ikke alene at du vandrer den lange tur men også at du har overskud til at dele dine oplevelser med os på din blog. Når nu du er kommet hjem, og det er blevet lidt hverdag igen, så kunne det være superfedt, hvis du ville holde et foredrag med billeder (selvfølgelig mod betaling) – bare en tanke. Pøj pøj med resten af turen :-). Mange gode hilsener Pauline

  1. Hej Pauline, det kan sagtens være, jeg vil det – vil du ikke sende mig en mail, så tager vi den, når jeg er hjemme. Og tak for roserne

 4. Hej Gitte
  Jeg syntes du er super sej. Jeg er vild med dine blog indlæg og syntes det er fascinerende at du har overskud til at skrive hver dag.
  Det første hver morgen jeg gør er lige at tjekke om der er kommet en mail fra dig – Wiiiii….. Jublen kan ingen ende tage, når der så er kommet mail fra dig, tør ikke tænke tanken når du når mål, da det har været glade dage at stå op og følge dig og din super skønne måde at skrive på. Jeg føler jeg har været med på din fantastiske vandring, og er så småt begyndt at lege med tanken om at prøve noget af turen af.
  Som Pauline skriver ku det være super fedt hvis du ku holde et foredrag – Natureboy holdt et i Ballerup som præsten stod for Jeg er sikker på de gerne vil stille lokale til rådighed for dig og vi betaler gerne for at høre om din hårde, skønne og smukke PCT tur.
  Tak for de flotte, sjove spændende og helt unikke foto du lægger op forsat rigtig god tur ☀️

  1. Hej Simone, tak for dine søde ord, og hvis min blog har fået dig til at overveje selv at tage afsted, har det været alle de mange timer, jeg har brugt på det, værd 🙂
   Send mig en mail omkring foredrag i Ballerup, så finder vi ud af noget, når jeg kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.