Dag 6 – ingenting-dag

Gået i dag – 8 km

Efter gårsdagens monstervandring var i dag a Day of Nothing.

Stod op halv otte og dalrede ned til morgenmaden som enhver anden feriegæst (bortset fra at alle de andre feriegæster på Gold Rush hotellet var i hør og stråhat og i grå guld alderen).

Derefter brugte jeg dagen på at hænge på verandaen foran hotellet og sniksnakke med andre vandrere (mest om vabler og vejret), gå i bad to gange (bare fordi jeg kunne), vade op og ned ad Main Street (samtlige 200 meter) for at drikke kaffe, spise applepie og frokost, købe en ny (mini)tube tandpasta og lakridser i Candy Basket (var meget begejstret, da jeg fandt den bland selv slik-butik).

Det var selv for den her ørkenby monstervarmt – 40 grader – så vores afgangstid tilbage til stien hed tidligst kl 16, så vi ikke skulle gå i den værste middagshede. Det blev så kl. 17, men med Laura som hitchhikingmakker i stedet for Tim (han ville tilbage tidligere – tror, han var en smule træt af os, selv om han ikke sagde det så direkte :)) gik det lynhurtigt. Bil nummer to stoppede, og en herlig kvinde fra lokalområdet kørte os de 20 km tilbage til stien.

Som vi tilbagelagde beskedne 8 km af, før solen gik ned og vi stoppede ved en de små campsites, som bare er et stykke fladt sand mellem kaktusser og små buske.

Op med teltene – jeg er nede på to minutter nu – og så aftensmad. Som var ny yndlingsret: kartoffelmos (ja, jo desværre posemodellen, men en udvidet model med ost) og baconcrumbles (USA har alt. Også tørrede baconbites på minipose), og så sad man der midt ude i ørkenen med udsigt til stjerner og fik Brændende Kærlighed. Ja tak.

About the author

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Næste indlæg