Du er måske også interesseret i

2 Comments

 1. Hej Gitte.

  Jeg er en af dine nye læsere fra Opdag Verden. Jeg har slugt alle dine blogindlæg på få dage, det føles næsten som at være der selv, så godt skriver du.
  Du må samle det til en bog til sidst, den ville jeg gerne have stående.
  Du er super sej, glæder mig til at læse mere.

  Med venlig hilsen
  Tina

 2. Hej Gitte
  Jeg er enig med Tina; det er en levende rejseberetning og jeg er, for nu at forsøge at finde det mest sigende udtryk, den-onde-lyneme rimelig vildt imponeret! At sætte sig målet og holde fast (ja ja, der er et stykke vej endnu, men med 10 by 10, så….).
  Med hensyn til motivationen kom jeg forleden til at tænke på, at hvis du spurgte mig, hvad du jo ikke har grund til, en dag, hvor motivationen var mindre end i går, ville jeg sige – du skal ikke gøre det for vi andres skyld, eller fordi at rejsen nu er betalt etc. Du skal holde fast og ud, fordi den glæde og tilfredshed ved gennemførelsen (inkl. alle de forrygende fede indtryk og oplevelser undervejs) alt andet lige MÅ kaste en fantastisk lykkefølelse af sig. DIN lykkefølelse!
  Keep walking, champ!
  Så sejt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.